Intalnirea forumistilor www.vinatoare.ro Sambata de Sus, 14-16.11.2008

Intalnirea forumistilor www.vinatoare.ro  Sambata de Sus, 14-16.11.2008

Intalnirea forumistilor www.vinatoare.ro

 Sambata de Sus, 14-16.11.2008


Iata ca am reusit sa facem intalnirea aniversara a unui an de la infiintarea forumului www.vinatoare.ro. Ceea ce parea un proiect greu de dus la capat s-a transformat intr-o reusita, la intalnirea de la Hotel Diana – Sambata de Sus, in Tara Fagarasului, luand parte peste 70 de forumisti impreuna cu familiile lor, plus o sumedenie de invitati, cei mai cunoscuti dintre ei fiind realizatorul TV, domnul Dan Pavaloiu, directorul asociatiei locale AVPS Fagaras, domnul Sorin Suler si presedintele executiv al AGVPS, domnul Neculai Selaru.
Vineri seara s-a adunat majoritatea participantilor, multi dintre ei vazandu-se acum pentru prima oara, dar cunoscandu-se bine din intalnirile zilnice in mediul virtual. Bineinteles ca au inceput povestile, sufletele deschizandu-se instantaneu, ajutate si de vinul oferit de cativa vranceni inimosi si de sarbatoritul serii, Dan Molnar, a carui ziua de nastere a coincis cu aceasta intalnire, el fiind de fapt si autorul de fapt si de drept al acestei initiative deosebite in mediul internetului romanesc.

Seara a continuat cu o petrecere pe cinste unde s-au discutat si detaliile vanatorilor organizate a doua zi. Chiar daca s-a petrecut pana tarziu in noapte, sambata dimineata, de-a fir a par, toti vanatorii s-au adunat in fata hotelului unde s-au impartit in doua grupuri, dat fiind numarul foarte mare, unul deplasandu-se la grupa Cincu, altul la grupa Halmeag, unde au fost intampinati de catre vanatorii localnici cu deosebita calduraS-au facut vanatori la vanat mare, nesoldate cu piese impuscate, mistretii lipsind la apel.

N-au lipsit insa la apel o vreme superba, buna dispozitie, bucuria de a fi impreuna precum si o gustare copioasa pregatita de gazda noastra, Cornel Pintea, vanator de-al nostru, si sotia lui Ana.


Daca cineva crede ca sotiile si prietenele s-au plictisit la hotel, se insala amarnic. Ele au calarit, au vizitat Manastirea Sambata de Sus si Izvorul Parintelui Arsenie Boca. Sambata seara a fost cina festiva, acompaniata de lautari, de o prezentare de produse pentru vanatori Deerhunter si de o mare tombola, a carui premiu, oferit de prietenul Gianni Brignoli, a constat intr-o carabina Sabatti. A castigat-o un norocos forumist, Razvan Vlad, care o va folosi tocmai in Africa de Sud, unde se va stabili in curand. Detaliile petrecerii nu se spun aici, tocmai pentru ca cei absenti sa aiba de ce sa le para rau pentru ca au lipsit.
Duminica dimineata au existat cativa viteji care au reusit sa participe la o scurta vanatoare la vanat mic,multi dintre forumisti pregatindu-se pentru lungul drum spre casa, sau chiar plecand devreme spre destinatii aflate aproape de fruntariile tarii, cu regretul ca nu se pot vedea mai des, dar cu promisiunea in suflet ca vor face tot posibilul pentru a reedita astfel de evenimente deosebite.

 

A fost un eveniment deosebit, care a demonstrat ca dragostea pentru aceasta pasiune arzatoare care este vanatoarea nu are limite, ca merita sa strabati sute de kilometri ca sa cunosti niste oameni deosebiti, ca vanatorii moderni ai romaniei stiu sa se distreze, dar mai ales si ca stiu sa pretuiasca natura fara de care n-ar fi ceea ce sunt.

Comentarii

  • 19:43:54, 21 Octombrie 2010
    ventura spune:
    Am citit articolul de mai sus si mi-am amintit cat de bine ne-am distrat in acele zile... Am devenit nostalgic...

Adauga comentariu

Nume: *

Email: *

Mesaj: *

Cit face 9 + 1?

Sponsori

ARROW ARROW1 Articole vanatoare VINURILENICORESTI PARCHET

Vremea

Ora