Musaca de mistret
Musaca din mistreţ
de Scorpion
Ingrediente necesare:
- 8-9 cartofi
- o ceapă roşie
- un ardei gras
- un morcov
- zarzavat
- 1 kilogram carne de mistreţ
- ulei, piper, alte condimente, bulion
- 3 ouă
Mod de preparare:
Ceapa se taie mărunt, alături de ardeiul gras, morcov şi zarzavat
Carnea de mistreţ se dă prin maşina de tocat.
Se căleşte ceapa şi amestecătura de legume în 2-3 linguri de ulei. Se stinge cu bulion.
Se adaugă şi carnea în tigaia cu legume. Se condimentează după preferinţe.
Cartofii se curăţă, se spală şi se pun la fiert. Când sunt fierţi, se pasează şi se transformă în piure.
Într-un vas din sticlă termorezistentă se începe compoziţia. Se aşterne un strat din piure, apoi unul de carne, încă unul din piure şi apoi iar carne şi tot aşa. Recomand ca ultimul strat să fie piure.
Ouăle se bat într-un castron cu un praf de sare şi se toarnă peste musaca.
Vasul se pune la cuptor, la flacără medie. După jumătate de oră, se verifică starea. Dacă mai este nevoie, se mai lasă la rumenit.
- 8-9 cartofi
- o ceapă roşie
- un ardei gras
- un morcov
- zarzavat
- 1 kilogram carne de mistreţ
- ulei, piper, alte condimente, bulion
- 3 ouă
Mod de preparare:
Ceapa se taie mărunt, alături de ardeiul gras, morcov şi zarzavat
Carnea de mistreţ se dă prin maşina de tocat.
Se căleşte ceapa şi amestecătura de legume în 2-3 linguri de ulei. Se stinge cu bulion.
Se adaugă şi carnea în tigaia cu legume. Se condimentează după preferinţe.
Cartofii se curăţă, se spală şi se pun la fiert. Când sunt fierţi, se pasează şi se transformă în piure.
Într-un vas din sticlă termorezistentă se începe compoziţia. Se aşterne un strat din piure, apoi unul de carne, încă unul din piure şi apoi iar carne şi tot aşa. Recomand ca ultimul strat să fie piure.
Ouăle se bat într-un castron cu un praf de sare şi se toarnă peste musaca.
Vasul se pune la cuptor, la flacără medie. După jumătate de oră, se verifică starea. Dacă mai este nevoie, se mai lasă la rumenit.