Musaca de mistret

Musaca de mistret

Musaca din mistreţ

de Scorpion

Ingrediente necesare:
- 8-9 cartofi
- o ceapă roşie
- un ardei gras
- un morcov
- zarzavat
- 1 kilogram carne de mistreţ
- ulei, piper, alte condimente, bulion
- 3 ouă


Mod de preparare:
Ceapa se taie mărunt, alături de ardeiul gras, morcov şi zarzavat
Imagine
Carnea de mistreţ se dă prin maşina de tocat.
Imagine
Se căleşte ceapa şi amestecătura de legume în 2-3 linguri de ulei. Se stinge cu bulion.
Imagine
Se adaugă şi carnea în tigaia cu legume. Se condimentează după preferinţe.
Imagine
Cartofii se curăţă, se spală şi se pun la fiert. Când sunt fierţi, se pasează şi se transformă în piure.
Imagine
Într-un vas din sticlă termorezistentă se începe compoziţia. Se aşterne un strat din piure, apoi unul de carne, încă unul din piure şi apoi iar carne şi tot aşa. Recomand ca ultimul strat să fie piure.
Imagine
Ouăle se bat într-un castron cu un praf de sare şi se toarnă peste musaca.
Imagine
Vasul se pune la cuptor, la flacără medie. După jumătate de oră, se verifică starea. Dacă mai este nevoie, se mai lasă la rumenit.


Comentarii

Momentan nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!

Adauga comentariu

Nume: *

Email: *

Mesaj: *

Cit face 9 - 7?

Sponsori

ARROW ARROW1 Articole vanatoare VINURILENICORESTI PARCHET

Vremea

Ora