Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Acum este Sâm Ian 16, 2021 1:34 am |
|
Ora este UTC + 2 |
![]() |
Pagina 5 din 5 |
[ 65 mesaje ] | Du-te la pagina Anterior 1, 2, 3, 4, 5 |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 30, 2011 7:08 pm Mesaje: 362 Localitate: Ardeal ![]() |
Acolo este Jojo.
http://s1355.photobucket.com/user/avpsp ... b.mp4.html Lord e aici, primul din stanga. |
|||||||||
Joi Apr 09, 2015 8:40 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Moderator ![]() Status: Neconectat Membru din: Joi Dec 06, 2007 10:44 pm Mesaje: 5376 Localitate: vn ![]() |
_________________ for ever 12 x 76........... "Daca viata iti intoarce spatele,nu fi timid ,pune-i mana pe cur" Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Wrangler Laredo,Mazda CX 7,Vw Golf v................ |
|||||||||
Joi Apr 09, 2015 11:41 am |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Dum Mai 09, 2010 9:53 am Mesaje: 430 ![]() |
|
|||||||||
Dum Iun 28, 2015 9:10 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Sâm Noi 14, 2009 5:30 pm Mesaje: 981 Localitate: Cluj Napoca ![]() |
Asa mi-au iesit si mie analizele, am fost pana la un doctor din Rusia, dar si ala a zis ca n-are ce sa-mi faca
![]() |
|||||||||
Lun Iun 29, 2015 10:47 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 30, 2011 7:08 pm Mesaje: 362 Localitate: Ardeal ![]() |
Suntem de acord cu diagnosticul dat, nu esti singur ! Majoritatea vanatorilor care au scris in acest topic, goana la mistret cu copoi(1,2 sau 20 la numar,functie de gestionar sau zona ), sufera de aceiasi boala. Bucurati-va care mai sunteti inca suferinzi! Pt. ameliorare eu iti recomand, tie si cainilor tai(ca tot au radacinile pe Valea Galdei) vizite mai dese in fondul nostru, in sezonul acesta. |
|||||||||
Sâm Iul 04, 2015 11:00 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
Pagina 5 din 5 |
[ 65 mesaje ] | Du-te la pagina Anterior 1, 2, 3, 4, 5 |
Ora este UTC + 2 |