Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Acum este Lun Ian 25, 2021 4:56 pm |
|
Ora este UTC + 2 |
Moderator: violiv
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
![]() Administrator ![]() Status: Neconectat Membru din: Joi Sep 06, 2007 11:20 pm Mesaje: 7856 Localitate: Bistrita ![]() |
Stie cineva daca exista sina weaver dar care se monteaza in bazele de la montura leupold QR.
|
Joi Dec 06, 2007 4:12 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 8:05 am Mesaje: 2108 Localitate: AlBerta ![]() |
Sina Weaver este o baza. Leupold face baze Weaver de asemenea. Inelele lor se numesc QRW (Quick Realease Weaver) pentru bazele lor.
Daca inteleg bine, vrei o baza care sa intre intr-o alta baza (Un Weaver pe un Leupold). Nu , nu exista. _________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. --John Wayne ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! |
Joi Dec 06, 2007 6:39 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Administrator ![]() Status: Neconectat Membru din: Joi Sep 06, 2007 11:20 pm Mesaje: 7856 Localitate: Bistrita ![]() |
Da, un forumist mi-a spus ca vrea asa ceva, a vazut la gianni pe site: www.brignoliarmi.com. I-am zis ca sincer nu am auzit de asa ceva. In pozele din site se vad ceva sine mai deosebite pe acolo.
Din cite inteleg si eu, el are o montura QR pe arma, vrea sa scoata luneta si sa puna o sina weaver pe bazele de la leupold QR. |
Joi Dec 06, 2007 10:10 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 8:05 am Mesaje: 2108 Localitate: AlBerta ![]() |
Baza pentru m16 arata de parca s-ar preta la asa ceva, dar e o iluzie. La fel, tot pe site, citeaza baza de M16 si M14 in aceeasi categorie. Fals din nou, pentru ca pentru M14 baza e o placa laterala care are prindere in doua elemente pe partea superioara..... total alta mancare de peste.
Cine vrea o baza Weaver, sa-si cumpere exact o baza Weaver si s-o puna direct pe arma. Daca se vrea un set pentru detasare rapida, e mai usor de realizat cu Weaver sau Picatinny decat cu majoritatea sistemelor Leupold. :wink: _________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. --John Wayne ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! |
Vin Dec 07, 2007 8:04 am |
![]() ![]() |
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 |