Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Acum este Lun Ian 25, 2021 3:57 pm |
|
Ora este UTC + 2 |
Moderator: violiv
![]() |
Pagina 3 din 5 |
[ 72 mesaje ] | Du-te la pagina Anterior 1, 2, 3, 4, 5 Următorul |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 4:38 pm Mesaje: 2034 Localitate: CT ![]() |
Daca nu-si spun parerea sa nu-l supere pe Chris, de ce nu isi fac si ei alt forum... :?: :lol: Bineinteles ca orice clasament are doza lui de subiectivism, dar nu cred ca poate contesta cineva primele si ultimele 2 randuri ![]() |
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 6:40 pm |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Administrator ![]() Status: Neconectat Membru din: Joi Sep 06, 2007 11:20 pm Mesaje: 7856 Localitate: Bistrita ![]() |
In cazul lunetelor, pretul reprezinta calitatea: :?: Aici este intrebarea. Si daca raspundem la asta nu mai e problema cu alegerea. :wink: :lol:
|
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 6:44 pm |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Mar Sep 11, 2007 8:10 pm Mesaje: 964 Localitate: Brasov ![]() |
Corect.M-ai lamurit pe deplin,acum stiu ce am de facut.
|
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 7:49 pm |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 7:56 am Mesaje: 1065 ![]() |
@ Petrica : Pentru mine, glont = luneta/red dot/holosight. Se poate si fara, dar mai bine cu :lol:
|
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 8:24 pm |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Administrator ![]() Status: Neconectat Membru din: Joi Sep 06, 2007 11:20 pm Mesaje: 7856 Localitate: Bistrita ![]() |
Eu am tras fara luneta atunci cind abia am primit arma. Nu am mai avut rabdare sa astept si am iesit in teren. Rezultatul.... :cry: :cry: :cry: 2 focuri ratate in mistret cit matizul. Cu luneta.... nici o ratare. :lol: :lol: :lol:
|
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 8:27 pm |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Mar Sep 11, 2007 8:10 pm Mesaje: 964 Localitate: Brasov ![]() |
Mai stiu pe unul la fel :shock:
|
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 8:38 pm |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 8:39 am Mesaje: 2039 Localitate: Timis ![]() |
Nu ai inteles ce voiam sa spun!!!! Voiam sa-ti spun ca o luneta zeiss are sa zicem 500 de grame iar o luneta copie de 2 lei si cu aceleasi caracteristici are 250 de grame. De aceea am spus ca sunt si lunete mai ieftine care fac treaba bine cu conditia sa fie grele.numai bine _________________ www.frankonia.de & www.midwaydeutschland.com |
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 8:44 pm |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru nou ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 14, 2007 7:39 pm Mesaje: 26 Localitate: Bucuresti ![]() |
http://www.bushnell.com/general/rangefi ... eral%20Use credeti ca rezista pe un benelli 300 wm?
Ce alta luneta ati pune pe aceasta arma? |
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 9:21 pm |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 7:56 am Mesaje: 1065 ![]() |
@ Apollyon - nu ma refeream la tine, ci la producator :lol: |
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 9:32 pm |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 1:13 am Mesaje: 620 Localitate: BIHOR ![]() |
Cred ca rezista daca nu vanezi in Romania cu ea. :wink: _________________ Mess with the best ... die like the rest ! |
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 9:44 pm |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru nou ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 14, 2007 7:39 pm Mesaje: 26 Localitate: Bucuresti ![]() |
:shock: Ce vrei sa spui? |
||||||||||||||||||
Mie Ian 23, 2008 10:04 pm |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 1:13 am Mesaje: 620 Localitate: BIHOR ![]() |
Se uita legiuitorul stramb la scula :roll:
_________________ Mess with the best ... die like the rest ! |
||||||||||||||||||
Joi Ian 24, 2008 12:23 am |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Eu as pune luneta "valabila" depinde de suma alocata. Daca vrei ceva bun si pret acceptabil ia un kahles. Pe un argo merge luneta de goana: ia un 1,5-6x42 . Sau daca vrei sa alegi ceva mai ieftin ia un bushnell elite 4200 modelul 1,5-6x36 |
||||||||||||||||||
Joi Ian 24, 2008 12:37 am |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 8:05 am Mesaje: 2108 Localitate: AlBerta ![]() |
Da, rezista. Intrebarea e.... ai nevoie de ea? Cat de departe tragi de obicei? Care este raza medie la care te astepti sa-ti "sara iepurele"? Sa nu intelegi gresit... nu vreau sa-ti pastrezi banii. Cheltuie-i.... dar cheltuie-i pe munitie si pe drumuri in poligon. MPBR zero la 300WM este undeva la 325m. Chiar tragi mai departe de-atat? :wink: _________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. --John Wayne ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! |
||||||||||||||||||
Joi Ian 24, 2008 4:32 am |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
Membru activ ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 8:53 am Mesaje: 261 Localitate: Constanta ![]() |
ce inseamna MPBR? _________________ www.bursaport.ro |
||||||||||||||||||
Joi Ian 24, 2008 1:05 pm |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
Pagina 3 din 5 |
[ 72 mesaje ] | Du-te la pagina Anterior 1, 2, 3, 4, 5 Următorul |
Ora este UTC + 2 |