Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Acum este Sâm Ian 16, 2021 10:42 pm |
|
Ora este UTC + 2 |
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Dum Sep 09, 2007 8:59 pm Mesaje: 1359 Localitate: Resita ![]() |
Buna as dori sa stiu daca foloseste cineva dispozitiv-localizare-gps-caini-vanatoare-tractive pentru ciini de vinatoare. Si daca se merita achizitionat un asemenea dispozitiv.
Multumesc. https://www.hobbymall.ro/vanatoare/arti ... ctive.html |
Dum Oct 07, 2018 6:18 am |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Lun Iul 27, 2009 2:08 pm Mesaje: 498 Localitate: Targoviste,jud Dambovita ![]() |
Eu folosesc de circa 2 ani . Foarte util in zonele din preajma oraselor acolo unde exista semnal si date mobile , total inutil in zonele fara semnal. ca minus , consuma foarte tare bateria telefonului . Acolo unde functioneaza o face bine , are acuratete . Acum folosesc unul in completatea unui Garmin Alpha 100 , pentru cazul in care cainele se departeaza foarte mult.
|
Dum Oct 07, 2018 9:08 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 |