Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active Acum este Joi Apr 02, 2020 8:06 am



Răspunde la subiect  [ 158 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
GPS pentru localizat ciinii 
Autor Mesaj
Avatar utilizator
Moderator
Moderator

Status: Neconectat
Membru din: Vin Ian 18, 2008 11:32 am
Mesaje: 1477
Localitate: Vrancea
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
Am inteles ca ultimile loturi de Alpha cu TT15 au un soft ce nu prea mai merge schimbat pentru, a fi functional pe Europa (Romania).??Are cineva informatii sigure ?.E bine sa stim pentru a fi informati eventualii cumaparatori .


Mie Mai 13, 2015 8:49 am
Profil Trimiteţi mesaj privat
Avatar utilizator
Membru important
Membru important

Status: Neconectat
Membru din: Mie Oct 17, 2007 9:15 am
Mesaje: 529
Localitate: Medias
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
Nu cred ca e vorba doar de ultimele loturi. Suportul pentru zgarzile TT15 apare in versiunea 3.7 a softului la Garmin Alpha. Versiunea 3.1 este ultima care nu este blocata in Romania. De aici rezulta nefunctionalitatea.
Aparatul cand il cumperi din SUA vine cu versiunea cea mai noua, probabil 4.5 si functioneaza perfect la ei cu zgarzile TT15 dar in Romania este blocat. Sa-l aduci la versiunea 3.1 in care nu mai este blocat este usor dar in cazul asta nu mai exista suportul pentru zgarda TT15 care apare doar la versiunea 3.7

Totusi...exista si pentru astea un soft (patch) care odata instalat face sa functioneze zgarda si in Romania. ;)

_________________
"Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata." Octavian Paler


Mie Mai 13, 2015 6:17 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat
Avatar utilizator
Moderator
Moderator

Status: Neconectat
Membru din: Vin Ian 18, 2008 11:32 am
Mesaje: 1477
Localitate: Vrancea
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
E bine in cazul asta.


Joi Mai 14, 2015 1:41 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat
Membru important
Membru important

Status: Neconectat
Membru din: Sâm Noi 14, 2009 5:30 pm
Mesaje: 981
Localitate: Cluj Napoca
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
Il ai?
Sa-i spun la Mita :)


Vin Mai 15, 2015 7:56 am
Profil Trimiteţi mesaj privat
Avatar utilizator
Membru important
Membru important

Status: Neconectat
Membru din: Mie Oct 17, 2007 9:15 am
Mesaje: 529
Localitate: Medias
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
Softul functioneaza. Acum am terminat un Garmin Alpha 100 si functioneaza perfect cu ultimele zgarzi TT15. E instalata ultima versiune a softului cu toate imbunatatirile ei.
Se poate face sa functioneze si Garmin Astro 320 cu zgarzile T5 si TT15 in acelasi mod.

_________________
"Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata." Octavian Paler


Lun Mai 18, 2015 1:24 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat
Avatar utilizator
Moderator
Moderator

Status: Neconectat
Membru din: Vin Ian 18, 2008 11:32 am
Mesaje: 1477
Localitate: Vrancea
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
;D


Mar Mai 19, 2015 1:31 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat
Avatar utilizator
Membru de onoare
Membru de onoare

Status: Neconectat
Membru din: Vin Apr 10, 2009 4:00 pm
Mesaje: 1694
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
Silviu, eu cred ca cei de la Garmin si-au gresit enorm reprezentantul pe Romania !! :D
Cred ca daca le trimit niste postari de aici se uita ca : vitelul la poarta noua!! Cel putin cei din Cta sint Dezastru tata.Noroc cu angajatii mei de la tehnic !!
Oricum tot cu tine discut pentru upgrade-ri :icon_bere:
Numai bine


Mar Mai 19, 2015 9:07 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat
Avatar utilizator
Membru important
Membru important

Status: Neconectat
Membru din: Mie Oct 17, 2007 9:15 am
Mesaje: 529
Localitate: Medias
Mesaj Re: GPS pentru localizat ciinii
adrian matei scrie:
Silviu, eu cred ca cei de la Garmin si-au gresit enorm reprezentantul pe Romania !! :D
Cred ca daca le trimit niste postari de aici se uita ca : vitelul la poarta noua!! Cel putin cei din Cta sint Dezastru tata.Noroc cu angajatii mei de la tehnic !!
Oricum tot cu tine discut pentru upgrade-ri :icon_bere:
Numai bine

Nu vreau sa-i laud sau sa-i promovez pe cei de la Garmin. Am spus doar ca gps-urile astea ce le folosim noi pentru vanatoare sunt foarte utile. Mai nou, prin softul asta heckarit, putem beneficia de ultimele actualizari care corecteaza unele erori. Mai ales ca instalarea softului se poate face prin e-mail.

_________________
"Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata." Octavian Paler


Mie Mai 20, 2015 1:54 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 158 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

>

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.


Webdesign
Webdesign
Translation/Traducere: phpBB România