Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Acum este Sâm Ian 16, 2021 1:38 am |
|
Ora este UTC + 2 |
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 5 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 12:00 am Mesaje: 6293 Localitate: Marghita-BH ![]() |
Suporti pentru arme Blaser,cu sina sau cu inele pe orice dimensiune,made in Italy.
Reglaj stânga dreapta la inele. Preț 360 euro orice model. ![]() ![]() Informații pe PM sa pe mail la info@brignoliarmi.com _________________ Dintr-un om poti face vanator,dar dintr-un vanator nu mai poti face om. |
Vin Aug 09, 2013 1:37 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Moderator ![]() Status: Neconectat Membru din: Mie Sep 12, 2007 1:45 pm Mesaje: 6128 Localitate: Constanta ![]() |
Contessa???
Le stiu calitatea, foarte bine lucrate ..... da' cine crezi c-o sa ia "made in Itally" cu doar 10% mai ieftini decat cei originali ? Sunt germani, de la firme celebre, mai ieftini cu 25% si tot nu se inghesuie cumparatorii. Mai umblati la pret .... _________________ R-93 243W/300Weath/9,3*62/375H&H, Sako 30-378 Wheaterby, AL-48 12 GA, Benelli SBE II 12 GA s.a. multe de la Cugir... |
Vin Aug 09, 2013 6:10 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 12:00 am Mesaje: 6293 Localitate: Marghita-BH ![]() |
vorbiti cu Gianni......
_________________ Dintr-un om poti face vanator,dar dintr-un vanator nu mai poti face om. |
Sâm Aug 10, 2013 2:30 am |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Lun Dec 27, 2010 11:42 pm Mesaje: 1855 Localitate: bucuresti-constanta-davos ![]() |
Originali Blaser direct din Germania la 300 de euro!
_________________ Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea! dupa vanat oriunde in lumea asta!!! |
Sâm Aug 10, 2013 6:36 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru activ ![]() Status: Neconectat Membru din: Mar Mar 26, 2013 4:59 pm Mesaje: 270 Localitate: Arad ![]() |
Site-ul firmei
http://www.portaotticacontessa.it Aveti aici catalogul cu preturi. http://www.portaotticacontessa.it/catalogo-web.pdf Sunt multe chestii interesante care le fac. Daca reusesti sa le iei pe firma si nu platesti TVA-ul, e chiar o afacere. Am folosit si folosesc in continuare monturile lor + baze, cu succes. |
Mie Mai 28, 2014 8:34 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 5 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 |