Switch to full style
Este vorba de binecunoscuta firma romaneasca de vanatoare si pescuit.
Scrie un răspuns

Led Lenser – viziune, inspiratie si tehnologie.

Joi Iun 05, 2014 10:32 am

Cine sunt cei doi frati ZWEIBRÜDER ® ?

Imagine

Rainer și Harald Opolka , doi tineri care in 1993, refuzati de bancă pentru acordarea unui împrumut de afaceri, dar cu idei multe şi inovatoare, cu prototipul primei lanterne LED Lenser V8, cu 1.000 DM în buzunar, un set de instrumente și un calculator vechi Atari ® , au pus bazele în garajul lor din Germania, a ceea ce este astăzi Led Lenser. In foarte scurt timp au reusit sa aibe o cifra de afaceri mai mare de 200 de milioane de euro. Led Lenser V8 a devenit un clasic internațional și unul dintre cele mai vandute lanterne pe LED-uri din lume .

Imagine

Acum d-ului Harald Opolka ii place place să spună , " Noi suntem propria noastră bancă . "

Secretul? Timp de 17 ani , sute de brevete care au atras mai târziu premii pentru creatie, au dus la dezvoltarea companiei care are acum mai mult de 1000 de angajați , trei baze de producție și o serie de cea mai bună calitate de lanterne cu LED-uri din lume . Principiile au fost aceleasi, ca la început : preocuparea faţă de emisia fascicolului de lumină, canalizarea ei și energia de alimentare.
Fiecare nouă sarcină a fost o provocare care a dus înapoi la seriozitate dar şi la entuziasmul copilăriei . Într-adevăr viziunile îndrăznețe , o credință puternică în propriile abilități și curajul de a merge în necunoscut nu este suficient pentru a crea reuşite. Este nevoie de altceva: entuziasmul care trezește puterea și sârguința pentru a da naștere la idei şi soluţii.

" Perfectiunea începe în interior și continuă spre exterior . "

Imagine

Cu mai mult de 200 de brevete aplicate din anul 2000, Harald și Rainer Opolka au revoluționat lumea lanternelor mai mult ca niciodată.

Imagine

Cele mai importante inovatii :

1 Advanced Focus System ™ - în mod tradițional, sistemele de focalizare ale luminii s-au bazat fie pe obiectiv sau pe un reflector. Advanced Focus System ™ (AFS) este o combinaţie patentată de reflector și lentilă pentru a crea un sistem de iluminat care oferă atât un fascicul focalizat pentru distanțe lungi și unul dispersat omogen pentru aproapere.

Imagine

2 RAPID FOCUS - cu o singură mână și o singură mișcare, puteți obține tranziția uniformă de la aproape la departare.

Imagine

3 SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT) BASIC - vă permite să programați funcțiile de lumină funcţie de situaţie. Trei funcții de lumina (de putere, cosum redus de energie, și apărare Strobe) sunt ușor de operat cu click-uri complete sau parțiale ale butonului de comandă, astfel încât concentrarea să fie asupra obiectului iluminat, nu la comenzi.

Imagine

4 SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT) Advanced - 8 programe de iluminat unice și funcții pentru a adapta lumina la nevoile curente, la care se adaugă două moduri de consum: modul economic - optimizează durata de iluminare, modul de consum normal, astfel puteţi alege puterea pe care doriți să utilizați pentru a ilumina.

Imagine

Imagine

5 OPTISENSE TECHNOLOGY - graţie senzorului de luminozitate integrat, intensitatea luminii ambientale poate fi măsurată în timp real, iar intensitatea luminii lanternei se reglează automat în funcție de luminozitatea din mediu, potrivită pentru activitatea dvs., fără a folosi butoane sau comutatoare.

Imagine
Scrie un răspuns