Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active Acum este Mar Iul 14, 2020 5:52 amRăspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Mauser M03 
Autor Mesaj
Membru nou
Membru nou

Status: Neconectat
Membru din: Lun Apr 14, 2014 10:06 am
Mesaje: 31
Mesaj Mauser M03
Mauser - succesul creează încredere - fiecare vânător apreciază "Mauser-ul său" ca fiind armă de încredere și capodoperă a unui maestru armurier. Marca Mauser a fost întotdeauna un simbol pentru reala experiență, de succes la vânătoare. Aceasta include factorii cheie: experiență, autenticitate și funcționalitate.

Imagine

Mauser M 03 îndeplinește visul oricărui vânător ce-şi doreşte o carabină Bolt – Action, putând fi adaptat individual. Aceasta este disponibilă în trei game de modele și variante multiple. Datorită sistemului modular, această carabină satisface toate cerinţele unui vânător pretenţios. Mecanisme de oțel de înaltă calitate, trăgaci solid combinat cu pat rezistent și ţeavă forjată la rece rezultând precizie excepțională și performanță.

1. Sistemul modular M 03 - permite individual, adaptarea carabinei dumneavoastră M03 domeniului specific de aplicare.

Mauser M 03 cuprinde o mare varietate de modele și nenumărate variante de calibre.

Principiul Take Down – M03 poate fi montat şi demontat rapid şi uşor – avantaj la transport;

Imagine

Patul - Indiferent ce variantă alegeți, fiecare pat Mauser este disponibil în variantă de lemn, începând cu esenţa de radacină de nuc, până la varianta pat sintetic;

Imagine

Ţevile - prin schimbarea lor se pot obţine pentru aceeaşi carabină, variante de lungime şi calibre diferite. Ţevile canelate sunt disponibile opţional;

Capul închizător – când se trece de la un grup de calibre la un altul, capul închizătorului este schimbat rapid, fără modificări sau alte instrumente;

Toate modelele de carabină M03 sunt disponibile în trei game de calibre grupate ---
- .222Rem., .223Rem. (calibre Mini);
- .22-250 Rem., .243Rem., .308Win., 6,5x55 , 6,5x57 , .270Win., 7x64 , .30-06Sprg., 8x57JS, 8,5x63 , 9,3x62 (calibre Standard);
- 7mm Rem.Mag. , .300Win.Mag., .300Wby.Mag. , 8x68 S , .338Win.Mag. , . 338Blaser Mag. , .375H&H , .416Rem.Mag. , .458Lott , .404Jeffrey (calibru Magnum).

Lungimea ţevilor – standard lungimea ţevilor este 60cm, pentru grupul de calibre Mini şi Standard şi 65cm pentru grupul de calibre Magnum. În afara acestora, pentru opţiunea - ţevi scurte, lungimile disponibile sunt: 56 cm , 52 cm și 47 cm pentru grupul de calibre Standard, 60 cm și 56 cm (PH 22 ") pentru calibrele Magnum.

Imagine

2. Opţiuni

a. Inchizătorul, trăgaciul şi garda trăgaciului pot fi de culoare neagră,
b. Se poate opta pentru sistem mecanic de ochire 3-Dot Sight, pentru ochirea rapidă în situaţii dificile de luminozitate.
c. Pentru condiţii grele de deplasare se pot monta inele pentru curea direct pe ţeavă
d. Inel prindere pivotant (360 °) – de capătul ţevii pentru ușurință maximă în mișcare atunci când urmăriţi vânatul.
e. Sistem de reducera reculului. Mauser Dual Brake poate reduce reculul cu până la 40%,
f. Kickstop - cilindru din oțel inoxidabil umplut cu bile de tungsten introdus în patul armei ce reduce recul cu aproximativ 20%
g. Obrăzar reglabil - vertical și orizontal. Disponibil pentru toate modelele de pat din de lemn și sintetice
h. Opţional există posibilitatea unui trăgaci direct, cu forţă de apăsare de 1,00 kgf , combinat cu acceleratot reglabil între 100-300g . Acesta se dezarmează în momentul asigurării armei sau când închizătorul se deschide, ceea ce reprezintă un plus de siguranţă.

Imagine

3. Personalizări - în afara opţiunilor, există posibilitatea personalizării.
Gravuri fine lucrate manual și sculpturi în pat, medalioane gravate cu animalul ales sau cu monogrma vânătorului şi ataşate pistolului, exprimă personalitatea fiecăruia. Arma se transformă într-un simbol al valorilor individuale , cu un rafinament popular în seria Mauser M 03.

Imagine

Modele:
- Mauser M03 De Luxe – gravuri executate manual, arabescuri, frunze ce acoperă camera mecanismelor, garda trăgaciului precum şi pe capacul încărcătorului. Puteți alege ca model cap de mistreţ, cerb, capră neagră, căprior sau bivol. M 03 De Luxe este rafinat, cu piese de lemn Grade 5.
- Mauser M03 Basic - un clasic, carabină solidă cu funcții și calități moderne. Design M 03 relevă un simț ascuțit pentru formă şi detaliu. Pat de nuc (Grade 2) finisat în negru în partea din faţă a ulucului. Ţeava , camera mecanismelor, sistemul de ochire și părți componente metalice mici sunt tratate cu plasma-nitrați, prin urmare, protejate împotriva coroziunii.
- Mauser M03 Extreme – cu pat sintetic, de înaltă densitate, rezistent, silenţios la utilizare, de culoare negră şi inserţii non-alunecare din elastomeri. Se îmbină perfect cu aspectul clasic al seriei M 03. Datorită oţelului de înaltă calitate folosit pentru ţeavă şi camera mecanismelor, combinat cu materialul sintetic al patului, M 03 Extreme rezistă în orice condiții climaterice. O prindere pivotantă se află în vârful ulucului. De asemenea, un adaptor bi-pod poate fi atașat în partea anterioară. M 03 Extreme se regăseşte în versiunea robustă Africa, dar și în versiunea Match.

Imagine

Detalii :

1. Mauser Safety System - M 03 poate fi armat manual chiar înainte de eliberarea focului direct prin mutarea pârghiei. La dezarmare se apasă butonul de siguranţă şi se mută pârghia în poziţia iniţială. Când arma este siguranţată, închizătorul este blocat – mod de prevenţie împotriva deschiderii accidentale.
2. Incărcător detaşabil – are opţiunea de încărcare rapidă prin partea superioară a camerei cartuşului.
3. Mecanismul de darea focului – în configuraţia standard, trăgaciul declanşează direct cu forţa de apăsare de 1,5kgf.
4. Sistem de prindere rapida a lunetei - usor de folosit. Fiecare M 03 vine pregătit cu sistemul original Mauser Double Square Mount (DSM) ca standard. DSM permite montarea cu precizie optimă pentru pentru toate lunetele standard și sistemele de ochire Red Dot.
5. Capul închizătorului – blocare directă pe ţeavă prin intermediul a şase fante de înzăvorâre. Cursă scurtă de răsucire ( 60 °).


Vin Sep 05, 2014 9:46 am
Profil Trimiteţi mesaj privat
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 1 mesaj ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

>

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.


Webdesign
Webdesign
Translation/Traducere: phpBB România