Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
Acum este Vin Mar 05, 2021 4:19 pm |
|
Ora este UTC + 2 |
![]() |
Pagina 1 din 210 |
[ 3145 mesaje ] | Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 210 Următorul |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Lun Sep 10, 2007 8:14 am Mesaje: 945 Localitate: Hunedoara ![]() |
Sa nu-i uitam nici pe ei!
![]() ![]() Ultima oară modificat de mmarius pe Vin Aug 14, 2009 9:50 am, modificat 1 dată în total. |
|||||||||
Vin Sep 14, 2007 3:09 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Joi Sep 13, 2007 1:40 pm Mesaje: 4182 Localitate: Arad-Transilvania ![]() |
...pai ce...vroia-ti sa deschid eu topicul? :lol:
_________________ ![]() |
|||||||||
Sâm Sep 15, 2007 3:57 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Lun Sep 10, 2007 8:14 am Mesaje: 945 Localitate: Hunedoara ![]() |
Nu Sorine!
Dar parerea ta ma intereseaza! |
|||||||||
Sâm Sep 15, 2007 9:15 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 3:50 am Mesaje: 955 Localitate: NY ![]() |
Foarte bun trucajul la a doua poza. Ca altfel nu se explica. :lol: :lol: :lol:
Explica-i la Sorin ca sint mai buni decit pointeri englezi si setarii luati la un loc. Mai baga si alta rasa, de exemplu tekelii,.... numai asa ca sa vedem ce zice. :lol: :lol: :lol: _________________ Never argue with an i d i o t, they'll drag you down to their level and beat you with experience. |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 3:08 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Catelul are 10 Sapt. si fileaza si ramane in Aret la Motan....dar si cand il prinde ii sar floacele... :lol:
Face Motanul cu el ce ar trebui sa fac eu cu undita. |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 7:01 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru important ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 3:50 am Mesaje: 955 Localitate: NY ![]() |
Daca e un motan rau nu-l lasa ca poate prinde frica. E prea mic. Acum trebuie sa aiba numai succese.
_________________ Never argue with an i d i o t, they'll drag you down to their level and beat you with experience. Ultima oară modificat de drahthaar4 pe Dum Sep 16, 2007 8:26 am, modificat 1 dată în total. |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 8:22 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Motanu e F. cuminte..lasa cainii sa faca ce vor cu el si cateii sunt 2 :wink:
Cred ca i-ar lasa si sa-l aporteze numai ca sunt prea mici. Cu mama lor se iubeste la max. Se dragaleste de ea si mananca cu cateii din farfurie. |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 8:26 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Eu nu am vazut Drahthaar sa se inteleaga cu pisicile. Multi au incercat dar cu slabe rezultate. Unul a avut chiar success un timp, in casa. Dar a prins-o o data afara si a avut omul ce ingropa. Nova mea are cu mult peste 160 la activ. Le insemna fi-mea pe o tablita pina s-a umplut. Dupa 160 n-am mai numarat. Pisica e un pradator si datoria Drahthaarului e sa omoare toti pradatori. E greu pentru ei sa le deosebeasca pe alea bune de alea rele. Ei le trimit la Dumnezeu si nu are decit sa le inparta el.
_________________ Never argue with an i d i o t, they'll drag you down to their level and beat you with experience. |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 8:43 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Probabil faptul ca am avut pisici si cainii i-am crescut de mici impreuna cu ei face sa convietuiasca!
![]() Ultima oară modificat de vanatorul pe Dum Sep 16, 2007 10:29 am, modificat 1 dată în total. |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 9:09 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Cel putin la DD si la DK exista un test de agresivitate la pradatori in care ciinele TREBUIE sa omoare un pradator fara a da nici un semn de sovaire. Daca nu o face, este inlaturat de la monta, pentru ca asta se transmite genetic.
@ vanatorul. Eu nu m-as culca pe o ureche ca a crescut cu pisici si as fi cit se poate de vigilent. Cunosc multe cazuri. Acuma depinde.... poate vrei sa te razbuni pe sotie. Dar vezi ca-i cu doua taisuri. Am fost intrebat de multi daca pot avea si pisici......De sigur ..... pentru citeva secunde. _________________ Never argue with an i d i o t, they'll drag you down to their level and beat you with experience. |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 9:02 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 4:38 pm Mesaje: 2034 Localitate: CT ![]() |
Poza s-ar putea numi "Aret la Motan pe stiva de lemne de foc" :lol: . Adevarul ca aretul la pisica e foarte frumos si educativ...Bracul meu (femela, 6ani), desi nu i-am facut dresaj special, cand o scot la plimbare prin cartier o face intr-un mod de raman trecatorii cu gura cascata, nestiind ce a mirosit ea sub vreo masina sau in vreo gradina, daca pisica nu se misca sta si ea tremurand toata, daca pisica da sa fuga...e scandal mare, ca nu pot sa-i dau drumul in strada sa-si urmeze instinctele :lol:
|
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 9:33 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Joi Sep 13, 2007 1:40 pm Mesaje: 4182 Localitate: Arad-Transilvania ![]() |
ai mei nu au treaba cu pisicile de acasa...mai putin foxul...pe camp si pointerita mi-a omorat o pisica alicita fara ezitare...
_________________ ![]() |
|||||||||
Dum Sep 16, 2007 9:56 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Pe camp sau acasa si ai mei au treaba cu pisicile straine!
Cu cei 2 Motani care sunt ai mei nu au treaba! |
|||||||||
Lun Sep 17, 2007 11:49 am |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Membru de onoare ![]() Status: Neconectat Membru din: Vin Sep 07, 2007 3:59 pm Mesaje: 2002 Localitate: here,there, everywhere (Regat) ![]() |
Identic si in cazul nostru! Vanatorul-haioasa bestia aia mica sarmoasa. Sa-ti traiasca, sa ai parte de ce-ti doresti! _________________ Daca vrei, poti! |
|||||||||
Lun Sep 17, 2007 12:26 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
||||||||||
Multam'
Sper sa iasa din ei vanatori de calitate! |
|||||||||
Lun Sep 17, 2007 1:23 pm |
![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
Pagina 1 din 210 |
[ 3145 mesaje ] | Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 210 Următorul |
Ora este UTC + 2 |