Switch to full style
Scrie un răspuns

DISPARUT COPOI

Dum Feb 01, 2015 6:17 pm

Sambata 31.01.2015 mi-a disparut un copoi ardelenesc de 9 luni in zona Soceni-Tarnova in apropierea drumului care face legatura intre cele doua localitati din C-S. Ca semne distinctive avea un punct alb in piep, de marimea varfului de deget. Cainele avea la gat zgarda GPS portocalie, care a fost data jos si am gasit-o la cantonul silvic de la Soceni, iar padurarul care locuieste acolo se jura ca nu stie cum a ajuns aceasta in spatele cantonului la 20 m de grajd !!! Ofer recompensa pt orice informatie legata de catel. Suspectul principal cred ca-l banuiti si voi.
Daca stie vre-un coleg daca exista posibilitatea de a se lua amprente de pe zgarda dupa ce am pus eu mana pe ea i-i multumesc pt informatie.

Re: DISPARUT COPOI

Dum Feb 01, 2015 7:58 pm

Fa-ti o strategie si abordeaza-l cumva pe padurar ca el prostul nu a stiut ce e aia la gat si I-a dat-o jos si a aruncat-o .Ameninta-l ia-l cu buna fa cum crezi ca de acolo a plecat cainele.

Re: DISPARUT COPOI

Dum Feb 01, 2015 8:23 pm

pai in capul lui o sa se sparga toate .I-am zis si varianta cu politia, i-am oferit bani....in final ultima varianta e sa ma impiedic de toate cioatele pe care le are si sa plateasca cat face 100 de caini !

Re: DISPARUT COPOI

Dum Feb 01, 2015 9:06 pm

Nu-I buna varianta asta eventual doar ca amenintare .Tu trebuie sa-ti recuperezi cainele daca nu reusesti de plata hotului stai linistit ca are cine sa se ocupe si SE OCUPA DE FIECARE DATA CREDE-MA.
Scrie un răspuns